Styrning & Rapportering

Som ett stöd i samband med olika beslut för att uppnå lönsamhet kan vi hjälpa dig och ditt företag med olika former av analyser. Vårt program för konkurrentanalyser kan jämföra ditt bolag med branschen i hela landet, länet eller ditt eget urval av konkurrenter. Nedan framgår exempel på analyser som vi bistår med.

Konkurrentanalyser
Resultat- respektive likviditetsbudgets
Nyckeltalsanalyser

 

Famrev finner ni på Gyllenstiernsgatan 20.

Välkommen till vårt kontor!

Famrev - En trygg och personlig partner på din sida, revisorer för privat & familjeföretag

Bilda bolag

Har du en mångårig anställning men känner att du kan bättre själv? Kanske har något inträffat i ditt liv som gör att det är dags att ta steget?

Det brukar vara många frågor i början såsom vilken bolagsform du ska välja och vad de olika myndigheterna kräver. Om du är i startgroparna för att starta eget är det en god idé att ha ett förutsättningslöst möte med någon av våra revisorer.

Vi bistår med att bilda bolag och har även mångårigt samarbete med bolagsbildare om du önskar köpa ett bolag.

Avveckla bolag

Kanske har du har ägnat större delen av ditt liv i det företag som nu endast är vilande. Eller är det dags att trappa ned och ägna din tid åt något annat. Beslutet att avveckla ett bolag kan vara långt svårare än att starta ett bolag. 

Det kan vara klokt att gå igenom med en revisor olika scenarion såsom frivillig likvidation, sälja bolaget eller ett generationsskifte.